Ana içeriğe atla

Nitelikli

Philips Siyah ve Metal Kahve Makinesi

Lezzetli kahveler yapmak için Philips kahve makinesi.Evinizde muhteşem aromalı kahveler yapmak için Philips kahve makinesi özellikleri: Cam sürahilidir. Aroma karıștırıcı, en iyi lezzeti elde etmek için kahveyi karıștırır. 1.2 lt'lik hacmi ile ister 2 isterseniz 15 fincanlık kahve demleyebilirsiniz. Demleme sırasında kahve alabilmeniz için damlama önleyici özelliği bulunur. Kahve makinesi açıldığında LED güç anahtarı göstergesi yanar. Enerji tasarrufu ve güvenlik için 30 dakikadan sonra otomatik kapanır. Kolay temizlenmesi için bulașık makinesinde yıkanabilir parçalardan oluşur. Kolay doldurma için akıllı su seviyesi göstergesi bulunur. Kahveniz hazırlandıktan 30 dk. sonra kahve makinesi, enerji tasarrufu ve güvenlik sağlamak amacıyla otomatik olarak kapanır. Bu, Avrupa Birliği üyesi tüm ülkelerde satılan kahve makineleri için geçerli olan Avrupa Birliği düzenlemesinde bir standarttır. Damlama önleyici Philips kahve makinesi Damlama önleyici özelliği i

Brita sürahi ve kartuşları


Hepimizin bildiği gibi vücudumuzun %60 'ı sudur .Suya olan ihtiyacımız tartışılmaz ama ne kadar sağlıklı su içiyoruz işte bu pek önemli bir soru. Kilo vermekten tutun da sağlığımızı her anlamda korumanın ilk ve temel yolu temiz ve iyi su içmektir.


brita kartuş






brita su arıtma

Pek çok su arıtma cihaz ya da filtrelerinin satıldığı günümüzde tüketicilerin ihtiyacını pratik ve son derece güvenle karşılayabilecek Brita su arıtma sürahisi ekonomik fiyatları ile de öne çıkıyor. Kolay kullanımı ve son derece hızlı filtreleme özelliği Brita'yı diğer ürünlerin bir adım önüne taşıyor.






Brita model ve kartuş fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Neden Brita?

Hızlı ve pratik olmasının yanında kartuş içeriği etkin bir şekilde musluk suyundaki kireç, bakır ve kurşun gibi maddeleri azaltırken klor ,aktif karbon ve karbon bileşenleri gibi tadı olumsuz etkileyebilecek maddeleri azaltarak lezzetli ve sağlıklı içme suyu oluşumunu sağlar.

Brita Sürahi Model ve Kapasiteleri 

Marella
brita su arıtma

1. Marella XL Kapasitesi: 3,5 Litre Toplam Hacim, 2,0 Litre filtrelenmiş su
2. Mavi ve beyaz renk opsiyonları ile Marella Kapasitesi: 2,4 Litre Toplam Hacim ,1,4 Litre filtrelenmiş su
3.Buzdolabı kapağına sığabilir.(Marella)
4.Beyaz renk seçeneği mevcuttur
5.Bulaşık makinesinde yıkanabilir(Kapak hariç)





Aluna

brita su arıtma
1.Aluna XL Kapasitesi: 3,5 Litre Toplam Hacim ,2,0 Litre filtrelenmiş su
2.Mavi ve beyaz renk seçenekleri ile
3.Aluna Kapasitesi: 2,4 Litre Toplam Hacim ,1,4 Litre filtrelenmiş su
4.Beyaz renk seçeneği
5.Bulaşık makinesinde yıkanabilir(Kapak hariç)

Brita model ve kartuş fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz.






Brita Kartuşlarının Kullanım Ömrü

brita memo

Yerel su kalitesine ve su sertliğine bağlı olmakla birlikte her bir kartuş 4 haftaya(150 Litre) kadar filtreleme yapabilir. En iyi sonuç için 4 haftada bir kartuş değişimi önerilir. Kartuş ömrünü daha iyi takip edebilmek için sürahi üzerinde kartuş değişim göstergesi bulunmaktadır.(Brita Memo)




Brita Kartuşlarının İçinde Ne Var?

brita su arıtma


Brita filtre kartuşunun filtre içeriği, gıda saflığında ve sağlık açısından tamamen zararsız, kalite bakımından test edilmiş iyon değiştirici reçineler ve aktif karbondan oluşan bir karışım bulunur. Kullanılan iyon değiştirici reçine karbonat sertliğini (kireci) azaltır ve iç kurulumun bir sonucu olarak ortaya çıkabilecek bakır ve kurşun gibi maddeleri filtreleyerek azaltır. Aktif karbon, klor ve klor bileşenleri gibi (olması durumunda) tadı olumsuz etkileyebilecek maddeleri filtreleyerek azalmasını sağlar.





Brita Kartuşlarının  Saklanma Ömrü

Uygun sıcaklıklarda (1-50 C), paketi açılmadan ve doğrudan güneş ışığına maruz bırakılmadan  saklandığı sürece 4 yıl süreyle muhafaza edilebilir.

Brita kartuş fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz

Brita Su Filtresinin Kullanımı


  1. BRITA  filtre kartuşları hızlı ve pratik kurulum için tasarlanmıştır. 
  2. BRITA Sürahiyi  suyla doldurun. 
  3. BRITA MAXTRA kartuşunu soğuk suya batırın ve hava kabarcıklarını ortadan kaldırmak için yavaşça sallayın.
  4. Kartuşu sürahinin huni  bölümüne yerleştirdikten sonra  suyu filtreden iki kez geçirin. 
  5. İlk iki litreyi kullanmadan suyu boşalttıktan sonra  BRITA filtreniz artık kullanıma hazırdır. 


Kartuş kullanımı için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.




Milyonlarca atık plastiğin azalmasına da katkı sağlayan bu pratik su arıtma yöntemi ile doğanın korunmasına da katkıda bulunmuş olursunuz. Pratik ve lezzetli su içerek ömür boyu sağlıkla kalın.

Brita ürünleri kullandıysanız lütfen diğer kullanıcıların da faydalanması için yorum yapın.

                                                  

Yorumlar

İnyoo'da Popüler